ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

BTP’den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi Malatya Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkan adaylarından oluşan BTP İl Yönetimi Malatya Gazeteciler Cemiyeti ve Yeni Malatya Gazetesini ziyaret etti. 

10 Şubat 2024 05:00
BTP’den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

BTP İl Başkanı Mehmet Kutlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekonomist Hakan Şireci, Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Jeoloji Mühendisi İsmet Torun ve Battalgazi Belediye Başkan adayı Ahmet Torun Solgun ile birlikte  Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yeni Malatya Gazetesi Sahibi Hakan Karaduman’ı ziyaret etti.

BTP İl Başkanı Mehmet Kutlu, demokrasilerde en önemli kurumlardan birinin de muhalefet olduğunu belirterek “Yıllardır aynı iktidar  ve aynı muhalefet var. Bunu değiştirmeliyiz, bu nedenle BTP tüm Türkiye’de kendi adaylarıyla seçimlere katılmaktadır.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MGC Başkanı Vahap Güner BTP’li adaylara başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.