ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Vahap Şahin Akçadağ'ın Köylerini Ziyaret Ediyor

CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin, Akçadağ ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

10 Şubat 2024 03:02
Dr. Vahap Şahin Akçadağ'ın Köylerini Ziyaret Ediyor

Hafta içerisinde Akçadağ ilçe merkezinde ziyaretlerde bulunan Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin, değişimi başlatmak için 49 projeyle göreve talip olduklarını belirterek "Akçadağ'da değişimi birlikte başlatacağız. Akçadağ unutulmuş, Akçadağ ihmal edilmiş, bir ilgisizlik bir vurdumduymazlık hakim olmuş. Bunu değitireceğiz, sosyal belediyecilikle birlikte hizmet atağı başlatacağız. Akçadağ bunu yapacak güçrtedir. Bu nedenle tüm köy ve mahalleleri dolaşarak destek istiyorum" dedi. 

CHP İlçe Başkanı Ali Aslan'da geçen dönem kıl payı kaybettikleri seçimi bu kez kazanacaklarını belirterek, Hafta sonunda Kürecik bölgesinde bulunan Yaylımlı, Bayramuşağı, Dumuklu, Tataruşağı, Durulova, Gürkaynak, Kahyalı, Ortaköy, Kasımuşağın'ı Adayımız Dr. Vahap Şahinle birlikte ziyaret edeceğiz. Akçadağ'da değişimi başlatacağız" diye konuştu. 

Akçadağ'da yoğun iligiyle karşılaşan Dr. Vahap Şahin ziyaretlerde projelerini anlatıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.