ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP Akçadağ'a Çıkartma Yaptı

Akçadağ'da Dr. Vahap Şahin'i Belediye Başkan adayı gösteren CHP Milletvekillerinden oluşan bir heyetle Akçadağ'a çıkartma yaptı. 

07 Şubat 2024 05:17
CHP Akçadağ'a Çıkartma Yaptı

6 Şubat Depremi’nin yıl dönümü dolayısıyla CHP Milletvekilleri Talih Özcan ve Hikmet Yalım Halıcı, CHP İl Başkanı Barış Yıldız'dan oluşan CHP heyeti Belediye Başkan adayı Vahap Şahin ile sahaya indi. CHP heyetine yoğun ili gözlerden kaçmadı.

CHP Heyetini Akçadağ’da CHP ilçe başkanı Ali Aslan, Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin ve partililer karşıladı. CHP heyeti saat 11.00’de Bahri mahallesini, Saat 11.30’da Kotangölü, saat 12. 30’da Akçadağ’ı ve CHP seçim bürosunu ziyaret etti. Heyet daha sonra saat 13.30’da Ören’de halkla buluştu.

CHP Heyetine yoğun ilgi gösteren Akçadağlılar değişim istediklerini belirterek, depremin yaralarının sarılmasını beklediklerini ve sorunlarına çözüm bulunmasını istediler. Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin'de yaptığı konuşmada "Akçadağ'da değişimi başlatacağız 49 projemizle Akçadağ'ın biriken sorunlarını çözeceğiz. Buraya sorunları çözmek için geliyoruz hep birlikte el ele Akçadağ'a hizmet edeceğzi" dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.