ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Milletvekili Okan Konuralp MGC’ni Ziyaret Etti

CHP Ankara Milletvekili ve Eski RTÜK Üyesi Gazeteci Okan Konuralp Malatya Gazeteciler Cemiyeti ve Yeni Malatya Gazetesini ziyaret etti. 

06 Şubat 2024 14:04
Milletvekili Okan Konuralp MGC’ni Ziyaret Etti

CHP Heyeti ile Malatya’ya gelen Milletvekili Okan Konuralp, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ile görüşerek yerel basının durumu ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Konuralp “Malatya’da Gazeteciler Konteynırlarda çalışıyor, Malatya eskiden beri güçlü bir medyaya sahiptir. Depremde ağır hasar alan Malatya’da meslektaşlarımızda etkilendiler. Sorunlarını öğrenerek raporlar hazırlamak istiyoruz. Ancak Basın İlan Kurumu ve diğer kurumların bölge basınına daha fazla destek olması gerekiyor” dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, gazeteci Okan Konuralp’in ziyaretinden memnun olduğunu belirterek “Sayın Milletvekilimize basının genel durumunu anlattım. Enkaz altında kalkan önce bir çadıra sonra da konteynırlara yerleşen basınımız ayakta tutmak için çalışıyoruz. Yerel gazeteler ve gazetelerin internet siteleri istihdam yarattığı için büyük bir mali yükle karşı karşıya. Deprem bölgesinde artık ihalelerin doğrudan temin yöntemiyle değil kamu ihale kurumu kapsamında yapılmasını bekliyoruz.” diye konuştu. 

Milletvekili Konuralp daha sonra Yeni Malatya Gazetesini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.