ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Şahin: Akçadağ'da Kentsel Dönüşüm Başlayacak

CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin, ilçede projelerle tartışılmak istendiğini belirterek "Akçadağ'da halkın menfaatlerine dayalı köklü bir kentsel dönüşümle işe başlayacağız" dedi. 

02 Şubat 2024 01:49
Dr. Şahin: Akçadağ'da Kentsel Dönüşüm Başlayacak

Akçadağ'da seçim çalışmalarını sürdüren CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin "49 Projemizle Akçadağ'a hizmet etmeye geldim. Akçadağ ilçesini ve bağlı mahallelerini depreme dirennçli binalara kavuşturmak için Akçadağ Belediye Binasından başlayarak Kentsel dönüşüm yapacağız. Burada ranta dayalı bir kentsel dönüşüm olmayacak, tamamen halkın da katılacağı bir kentsel dönüşüme öncülük edeceğiz. Bizim Felsefemiz,‘’Rant için değil Halk için değişim Akçadağ'da başlayacak. Akçadağ Merkezinde çarşı da bulunan dükkanların tammaı esnafları mağdur etmeden kentsel dönüşümle yenileyeceğiz Merkez mahallerde başlayarak tüm mahallerdeki konutların kentsel dönüşüm yasası kapsamında değerlendirilerek sağlam olmayan yapıların kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesini sağlayacak projelerimizi hazırlayacağız" dedi. 

6 Şubat depremlerinin ilçede çok sayıda konuta zarar verdiğini kaydeden Dr. Vahap Şahin, "olası depremlere karşı Akçadağ'ımızı demreme dayanıklı konut ve işyerleriyle hazırlamakta kararlıyız. Öncelikli projemiz bu olacak. Tabi asıl işimiz sosyal belediyecilik olacak, öğrencilerimize destekler olacak." diye konuştu.

Dr. Vahap Şahin Akçadağ'da mahallelerde vatandaşları ziyaret ederek çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.