ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP Hekimhan Adayı Yıldırım İşçilere Güvence Verdi

CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım "Birkaç gündür sosyal medyada paylaşılan “seçimden sonra belediye çalışanlarının işten çıkarılacağı” yönündeki paylaşımlar ve yapılan dedikodular tamamen yalandır" dedi. 

01 Şubat 2024 21:59
CHP Hekimhan Adayı Yıldırım İşçilere Güvence Verdi

Sosyal Medya hesabından açıklamada bulunan CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım, "Birkaç gündür sosyal medyada paylaşılan “seçimden sonra belediye çalışanlarının işten çıkarılacağı” yönündeki paylaşımlar ve yapılan dedikodular tamamen yalandır. Hiç kimse endişe etmesin, belediye çalışanları rahat olsun. Hiç kimsenin ekmeği ile oynamam. “Değil Ekmekleriyle Oynamak, Ekmeklerine Katık Olacağım.” Kaldı ki o arkadaşlar belediye başkanının basın toplantısına hangi tehditle katıldılar biliyorum. Belediyenin asıl unsuru belediye çalışanlarıdır. Yani emekçileridir. Belediyemiz 31 Mart’a kadar onlara emanettir. Belediye çalışanlarımıza ve Hekimhan Halkına duyurulur. Sevgi ve saygılarımla" dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.