ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Aday Gösterilmeyen Belediye Başkanı İstifa Etti

CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmeyen Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, CHP İlçe Yönetimiyle birlikte istifa ettiğini açıkladı. 

30 Ocak 2024 00:28
Aday Gösterilmeyen Belediye Başkanı İstifa Etti

Hekimhanda yaptığı çalışmalarda başarısız olduğu partililer tarafından ifade edilen Hekimhen Belediye Başkanı Turan Karadağ, yapılan kamuoyu yoklamalarında beklenen ilgiyi görmeyince CHP İl teşkilatı ve Genel Merkez Belediye Başkanı Turanh Karadağ'ı yeniden aday göstermedi. Hekimhan Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyunun beklediği isim olan Mehmet Şerif Yıldırım'ın aday gösterilesi Karadağ ve çevresini rahatsız etti.

CHP Hekimhan Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilmeyen Turan Karadağ ve CHP Hekimhan İlçe örgütünden 7’si Belediye meclis üyesi toplam15 kişi, birlikte aldıkları kararla CHP üyeliğinden istifa ettikleri öğrenildi.

CHP Hekimhan İlçe teşkilatında CHP'den istifa ettiğini açıklayan Beleidye Başkanı Turan Karadağ suçlamalarda bulundu. Bu arada CHP hekimhan İlçe teşkilatının görevden alınarak yerine yeni yönetim atanacağı öğrenildi. İstifayı değerlendiren Hekimhanlılar, buna bir anlam veremediklerini söylediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.