ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

"Cumhurbaşkanı Beni Aradı Malatya'yı Ayağa Kaldırın" Dedi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Kadın Kolları Teşkilatı ile tanışma toplantısında yaptığı konuşma da "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beni bizzat arayarak, “Sen Malatya’nın bağrından çıkmış birisin. Bu işleri de bilen birisin. Git ve Malatya halkıyla el ele Malatya’yı ayağa kaldırın.” dediğini ifade etti. 

26 Ocak 2024 06:27
"Cumhurbaşkanı Beni Aradı Malatya'yı Ayağa Kaldırın" Dedi.

Başkan Adayı Er, AKP Kadın Kolları ile bir araya geldi. Başkan adayı Er “Malatya sevdalısı, AK Parti’ye gönül vermiş dava arkadaşlarımla bir araya gelerek, istişarelerde bulunduk” diyerek “Biz görev için değil, gönülden yaparız” dedi.

Malatya’nın yaklaşık bir yıl önce 6 Şubat tarihinde çok büyük bir felaket yaşadığını ifade eden Sami Er, “Malatya’mızın yeniden ayağa kalkması, küllerinden doğması ve eskisinden daha iyi bir hale gelmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Aday adaylığımın son günlerinde Sayın 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beni bizzat arayarak, “Sen Malatya’nın bağrından çıkmış birisin. Bu işleri de bilen birisin. Git ve Malatya halkıyla el ele Malatya’yı ayağa kaldırın.” dedi. Şu anda karşınızdayım. İnşallah bende tüm birikimimle, uzun yıllara dayanan belediyecilik tecrübemle elimden geleni Malatyamız için yapacağım.” şeklinde konuştu.

Malatya’da daha önce İl Özel İdaresinde görev aldığını ve Malatya’yı çok iyi bildiğini ifade eden Er, “Malatya büyükşehir olmadan önce 496 köyü vardı bu köylerin hemen hemen hepsine gitmişimdir. Malatya’nın kırsalını çok iyi biliyorum ve Malatya’nın bütün mahallelerini de avucumun içi gibi biliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.