ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

AKP'de İlhan Geçit ve Bayram Taşkın Sürprizi

Sızdırılan AK Parti Malatya İlçe Belediye Başkan adayları listesinde Prof.Dr. İlhan Geçit ve Av. Bayram Taşkın'ın yer alması AKP çevrelerinde ilgiyle karşılandı. 

25 Ocak 2024 08:12
AKP'de İlhan Geçit ve Bayram Taşkın Sürprizi

Basına sızdırlan AKP Malatya İlçe Belediye Başkanlığı listesinde Yeşilyurt ve Battalgazi'de iki isim dikkat çekti. Yeşilyurt Belediye Başkan adaylığı için Prof.Dr. İlhan Geçit, Battalgazi Beleidye Başkanlığı içinde Av. Bayram Taşkın isminin yer aldığı liste Yeşilyurt ve Battalgazi'de olağanüstü ilgi uyandırdı. Aday olmayan iki isme AKP İl Başkanlığı tarafından adaylık teklifi götğürüldüğü ileri sürülürken Lİste şu isimlerden oluşuyor:

Malatya Büyükşehir: Sami ER

Yeşilyurt: Prof.Dr. İlhan Geçit
Batttalgazi: Bayram Taşkın
Akçadağ: Hasan Ulutaş
Arapgir: Çetin Özdemir
Arguvan: Burak Ateş
Darende: Alican Bozkurt
Doğanşehir: Zekeriya Çelebi
Doğanyol: Hakan Bay
Kale: İhsan Özbay

Pütürge: Ramazan Paşahan
Yazıhan: Nevzat Öztürk

Kuluncak: Erhan Cengiz (MHP)

Hekimhan: Mehmet Tabaroğulları (MHP)

Sızdırılan liste Malatya'da tartışılırken, Yeşilyurt ve Battalgazi'de aday belirlenmesi için yeni bir anket yapılacağı ifade edilirken İlçe listenin açıklanması bekleniyor.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.