ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MİAD Başkanı Akdaş Ziyaretlerde Bulundu

MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ Malatya’da bir dizi ziyarette bulundu. 

22 Ocak 2024 16:38
MİAD Başkanı Akdaş Ziyaretlerde Bulundu

MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Abdulvahap Gazi TANRIVERDİ’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen MİAD Malatya temsilciliği ile üyelerle birlikte istişare toplantısı yapıldı. Daha sonra MİAD Başkanı Yunus Akdaş ziyaretler kapsamında Malatya Valisi  Ersin YAZICI'yı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Daha sonrasında İnönü Üniversite Rektörü Ahmet KIZILAY ile birlikte Konuk evi ziyareti yapıldı. Akabinde MİAD Çocuk Evleri Sitesi ziyareti yapılarak çocuklar ile eğlenceli vakit geçirildi.

Ziyaretin son durağı olarak Genç MİAD Yürütme Kurulu tarafından, deprem sonrası konteyner kentte kalan ailelerin çocuklarının daha rahat bir ortamda ders çalışabilmeleri için kurulan Genç MİAD Gençlik İstasyonu ziyareti gerçekleştirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.