ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da Sami Er Dönemi Başladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Sami Er'in adaylığını Ankara'da açıkladı. Malatya'da ilçe Belediye Başkan adaylarının ise hafta sonunda açıklanacağı öğrenildi. 

18 Ocak 2024 10:27
Malatya'da Sami Er Dönemi Başladı

AKP Genel Merkezi tarafından Ankara'Da yapılan tanıtım toplantısında önceden bilindiği gibi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Sami Er'in adaylığı resmen ilan edildi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan,Sami Er'i sahneye davet ederek bir süre sohbet etti. Daha sonra da Sami Er ile birlikte AKP İl Başkanı Namık Gören, Kadın  ve Gençlik Kolları Başkanları ile Malatya Milletvekilleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte elellerini havaya kaldırdılar. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er yaptığı açıklamada "Güzel şehrimizde yepyeni umut ve heyecanlarla *güçlü* bir atılım dönemi başlıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmenin onuru ve sorumluluğuyla Malatya’mız için hizmet maratonuna başlamış bulunuyoruz. Allah utandırmasın. Tüm hemşehrilerimizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Haydi bismillah." dedi. 

Böylece Malatya'da Sami Er dönemi resmen başladı. AKP'de ilçe Belediye Başkan adaylarının da hafta sonunda açıklanacağı duyuruldu. Bu kez tüm dikkatler ilçe Başkan adaylarına çevrildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.