ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilgin MGC Kurucusu Karaduman’ın Mezarını Ziyaret Etti

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Kurucu Başkanı ve kadim dostu Haydar Karaduman’ın mezarını ziyaret etti. 

17 Ocak 2024 08:35
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilgin  MGC Kurucusu Karaduman’ın Mezarını Ziyaret Etti

2019 Yılında vefat eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ile yıllara dayanan kadim bir dostluğu bulunan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Şehir mezarlığındaki merhum Haydar Karaduman’ın mezarını ziyaret ederek “2019 Yılında vefat etmişti. Ağır bir rahatsızlık geçirmiştim, cenazesine katılamamıştım. Çok üzüldüm, bir dostumu Malatya Gazeteciler Cemiyetinin kurucusunu kaybetmiştim. Defalarca gelmeye çalıştım ama yapamadım. Malatya ağır bir deprem yaşayınca MGC’nin daveti üzerine geldik. Kadim dostum Haydar Karaduman’ı rahmetle bir kez daha anıyorum. Ancak oğlu Bektaş Karaduman ve yol arkadaşları Malatya Gazeteciler Cemiyetini başarıyla yeni hedeflere taşımaya kararlılar. Bizlerde MGC’nin yanındayız. Sevgili dostumu bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin’in ziyaretine Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ile Yenimalatya Gazetesi Sahibi Bektaş Karaduman eşlik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.