ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gazeteciler Cemiyetinden MGC’ne Ekipman Desteği

Gazeteciler Cemiyeti ile Malatya Gazeteciler Cemiyeti arasında bir anlaşma imzaladı. Malatya Gazeteciler Cemiyetine ekipman desteğinde bulunuldu. 

17 Ocak 2024 01:58
Gazeteciler Cemiyetinden MGC’ne Ekipman Desteği

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin ile Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner arasında imzalanan anlaşmaya göre, MGC’ne ekipman desteğinde bulunuldu. Gazeteciler Cemiyeti Proje Koodinatörü Yusuf Kanlı, Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Kenan Şener, Gazeteciler Cemiyeti Yöneticisi Zeynep Gürcanlı ile birlikte Basın Konteynırlarında bulunan Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Malatya Gazeteciler Cemiyetini tebrik etti. İki cemiyetin başkanlarının imzaladığı bu anlaşma ile 6 Şubat depremlerinden bu yana konteynerde faaliyet göstermekte olan Malatya Gazeteciler Cemiyetine teknik ekipman desteği ve ofis giderleri için 3 yıl boyunca ayni destek sunulacak.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin ve Yöneticilerine teşekkür ederek sağlanan ekipman ve ayni desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.