ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

AK Parti 'Gürkan'a Karar Verdi mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Malatya teşkilatlarını, Milletvekillerini ve Belediye Başkanlarını dinledikten sonra kararını vermiş görünüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın görüşmeden sonra "31 Mart'a hazırız ve kararlıyız" paylaşımı AK Partide adayın belirlendiği değerlendirmelerine yol açtı. 

24 Aralık 2023 08:53
AK Parti 'Gürkan'a Karar Verdi mi?

Hafta içerisine AK Parti İl Yönetimi, Kadın  ve Gençlik Kolları İlçe Başkan ve Yöneticileri, Belediye Başkanları Ankara'ya çağrıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezinde tüm teşkilatı ayrı ayrı dinledi, yöneticilerin görüşlerini aldı ve Belediye Başkanlarına sorular sordu.

İşte bu görüşmenin ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan şu paylaşımı yaptı: 

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. #Malatya’mızda 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırız, kararlıyız."

Başkan Gürkan Malatya'ya döndü ve kaldığı yerden çalışmalarına deavm ederken gittiği her yerde 31 Mart'ta AK Partinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı gibi karşılanmaya başladı. 

AK Parti Genel Merkezinin 30 Büyükşehir Belediye Başkan adayını yakın bir zamanda açıklaması bekleniyor. Malatya adayının ise Selahattin Gürkan olacağı AK Partide konuşulmaya başladı bile. AK Partide ilçe Beleidye Başkan adayları da belirleniyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.