ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yıldırım: Hekimhan'ın Geleceği İskenderun Gibi Olmalı

Kapanan Hasançelebi Beldesinin başarılı Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Hekimhan Belediye Başkanlığına aday adayı olduktan sonra ziyaretlerini sürdürüyor. Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Yıldırım "Hekimhan'ın geleceği İskenderun ve Karadeniz Ereğli gibi olmalıdır" dedi. 

11 Aralık 2023 07:43
Yıldırım: Hekimhan'ın Geleceği İskenderun Gibi Olmalı

Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Hekimhan Belediye Başkan Aday adayı Mehmet Şerif Yıldırım Genel Sekreter Bektaş Karaduman iile görüştü ve açıklamalarda bulundu.

20 yıl süresince Hasan Çelebi beldesinde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yıldırım, Hekimhan'ın Türkiye için stratejik bir konuma sahip olduğunu vurgulayarak, bölgenin önemli demir yataklarına ev sahipliği yaptığını dile getirdi. Maden şirketlerinin büyük yatırımlarının bulunduğu bu bölgede, çevreyi ve insanları koruyarak kontrollü bir şekilde gelişmenin sağlanması gerektiğine dikkat çekti.

Yıldırım, Hekimhan'ın geleceğini, İskenderun ve Karadeniz Ereğlisi gibi büyük kentlere benzeyen bir yer olarak düşündüğünü ifade ederek, maden yatırımlarının çevreye zarar vermeden yapılması ve refahın sadece maddi zenginlikle değil, insan odaklı bir şekilde artırılması gerektiğini söyledi. Hekimhan'a ve Malatya'ya karşı duyduğu sorumluluğu vurgulayan Yıldırım, aday adaylığını bu sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiğini belirtti.

Halkın talepleri doğrultusunda aday adayı olduğunu ifade eden Yıldırım, Hasan Çelebi beldesindeki belediye başkanlığı döneminde insanlarla iç içe yaşadığını ve çeşitli acı ve sevinç anlarında halkla bir arada olduğunu dile getirdi. Hekimhan halkının yoğun talebi ve isteği üzerine aday adaylığını düşündüğünü belirten Yıldırım, mevcut belediye yönetiminin başarılı olması durumunda böyle bir talepte bulunamayacaklarını, ancak halkın beklentilerine cevap verme amacıyla aday adayı olduğunu ifade etti.

Mehmet Şerif Yıldırım, Hekimhan'a olan bağlılığı ve halkın teveccühüyle aday adayı olduğunu belirterek, Hekimhan Belediye Başkanlığı için sorumluluk almak istediğini vurguladı. Hekimhanlılara iyi bir belediye başkanı olma taahhüdünde bulunan Yıldırım, adaylığını egosunu tatmin etmek için değil, Hekimhan'ı daha iyi bir geleceğe taşımak amacıyla gerçekleştirdiğini dile getirdi.

MGC Genel Sekreteri Bektaş Karaduman ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Mehmet Şerif Yıldırım'a başarılar diledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.