ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Babacan: Üniversitelilerin Ulaşım Sorunu Çözülecek

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Üniversite öğrencilerinin ulaşım sorununu çözmek için bir dizi görüşmelerde bulundu. 

02 Aralık 2023 02:42
Babacan: Üniversitelilerin Ulaşım Sorunu Çözülecek

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan "Geçtiğimiz hafta İnönü Üniversitesi'nde gençlerle bir araya gelmiştik. Arkadaşlar bazı sorunlardan bahsetmişti. Temelde şikayet aldığımız hususlar şunlardır: Battalgazi Kız Öğrenci Yurdu ve Eşref Bitlis Kız Öğrenci Yurdu üst geçitlerinin asansör problemi,  Özellikle yurtlara giden ve yurt çevresindeki yolların ve alanların ışıklandırma sorunu,  Trambüs ve ek otobüs seferleri, Üst geçitlerdeki asansör problemiyle ilgili görüşmeleri yaptık. Bugün itibariyle Battalgazi Kız Öğrenci Yurdunun bulunduğu alanda asansör çalışmasında sona gelindi, kısa bir süre içinde açılacak. Yine, Eşref Bitlis Kız Öğrenci Yurdunun yanındaki üst geçit için de asansör yapımı ihalesi yapıldı, yakın zamanda çalışmalar başlayacak" dedi. 

Babacan "Aydınlatma problemiyle ilgili olarak; Fırat Elektrik ile görüşmeyi yaptık, en kısa sürede çözülecek. Trambüs ve ek otobüs seferleriyle alakalı ise Motaş ile görüştük. Yaklaşan vize haftasına özel ve sonrası için ek seferlerin olması yönünde bir çalışma yapılacak. Üç temel başlıkla ilgili olarak süreç içerisinde ne aşamada olunduğuna ilişkin takibi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.