ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da İlmek İlmek Kadın Buluşması

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Doç. Dr. Binnaz Koca ile Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın ortak hazırladığı “İlmek İlmek Kadın Buluşması” programına katıldı. 

02 Aralık 2023 10:57
Malatya'da İlmek İlmek Kadın Buluşması

Malatya Park Avm’de gerçekleşen programa; Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, 2. Ordu Kurmay Başkanı Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğun’un eşi Ayşe Altuğ, Vali Yardımcılarının eşleri, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, İl protokol eşleri ve Şehit aileleri katıldı.

Hayatın her alanında kadınlarımızın birleştirici yönüne dikkat çeken proje, "Nasılsın" sanatsal kadın buluşması ile katılımcılar çok iyi bildikleri örme eylemini gerçekleştirirken bir arada çalışmayı deneyimleyerek, yaşama dair farklı deneyimlerini ve hikâyelerini birbirleri ile paylaşabilecekleri ortam oluşmasıyla çok iyi bildikleri örme eylemini gerçekleştirirken bir arada çalışmayı deneyimleyerek, yaşama dair farklı deneyimlerini ve hikâyelerini birbirleri ile paylaşabilecekleri ortam oluşması planlanmıştır. Örme eyleminin birleştirici gücüne inanarak, "Nasılsın" etkinliğine dâhil olacak katılımcılara iyileştirici bir süreç sunmayı ve bu süreç içinde bir arada olmanın ve birbirini desteklemenin anlamlı ve önemli olduğunu hissettirmeyi amaçlamaktadır.

Kadının üretme, birlikte hareket edebilme, birbirini tamamlayabilme özelliklerine dikkat çeken proje sonunda, ortaya çıkan battaniyeler sergilendikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır.

Hanımefendi Hanife Yazıcı Malatya Park Avm’de düzenlenen programın ardından, İl protokol eşleri ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezine ziyarette bulunarak, kadın buluşması etkinleri programı çerçevesinde sanatsal etkinliklerde bulunan kadınlara eşlik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.