ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İhsan Akın : Yazıhan'ı Birlikte Yöneteceğiz

Malatya Koyun, Keçi Birliği Başkanı ve AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Akın, Yazıhan’ı ortak akılla yöneteceklerini belirterek "Yazıhan'ı yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz" dedi. 

01 Aralık 2023 23:05
İhsan Akın : Yazıhan'ı Birlikte Yöneteceğiz

Malatya Koyun ,Keçi Birliği Başkanı ve AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Akın Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile Yeni Malatya Gazetesini ziyaret etti.

Yazıhan'ın sorunlarını çözmek ve yaşanabilir bir ilçe yapmak için çalıştıklarını kaydeden  İhsan Akın "Amacımız Yazıhanlıları dinleyerek xsorunlara çözüm üretmektir. Yazıhan'ı ben yaptım oldu anlayışıyla değil, ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz. Yazıhan Malatya'ya yakın olmasına rağmen sorunlarını çözememişbir ilçe durumundadır. Yapılması gereken hizmetlleri getirerek ilçeyi yaşanabilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Sorunları ve çözümlerini tartışmadan hiçbir şey yapılamaz" diye konuştu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner  ise AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Akın’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.