ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gazeteci Kâmuran Sezer Arapgir'den aday adayı

Arapgir Postası Gazetesi Sahibi Gazeteci Kâmuran Sezer, AK Partiden Arapgir Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu. 

30 Kasım 2023 03:49
Gazeteci Kâmuran Sezer  Arapgir'den aday adayı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti)’nden aday adayı olarak başvurusunu yapan Gazeteci Sezer, “İlçemize şimdiye kadar Arapgir Postası gazetemizle hizmet verdim. Bundan sonra gazetemiz hizmetine devam edecek, ama ben de Belediye Başkanı olarak hizmet zamanının geldiğine inandım, o yüzden aday adaylık başvurusunda bulundum. Takdir Arapgir halkınındır” dedi.

Yayın hayatında 70’inci yılına giren Arapgir Postası ile ilçemizin sesini duyuran, ilçenin sorunlarını dile getiren ve bu sorunların çözümlenmesi için mücadele veren Kâmuran Sezer, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Arapgir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. İlçenin sorunlarını yakınen bilen, bu sorunların çözümü için mücadele veren bir kişi olarak bundan sonra da Belediye Başkanı olarak ilçe sorunlarının çözümlenmesine katkıda bulunmak üzere yola çıkan Kâmuran Sezer, Ak Parti Arapgir İlçe Başkanlığı’na 17 Kasım Cuma günü saat 14.00’de giderek İlçe Başkanı Kamil İnbaşı’ya başvuru dosyasını sundu. Başvuru sırasında Kâmuran Sezer’in eşi Pamire Sezer, yakınları ve dostlarından kalabalık bir grup bulundu.  

Aday adaylık başvurusu sırasında kısa bir konuşma yapan Kâmuran Sezer Arapgir’in sorunlarının yıllardır takipçisi olduğunu, bu sorunları Arapgir Postası Gazetesi’nde dile getirerek çözümlenmesine katkı sunduğunu belirtirken şu açıklamalarda bulundu:

“Gazetemizle ilçemize 70 yıldır hizmet veriyoruz. Bu hizmeti elbette ki sürdürmeye devam edeceğiz. Ancak şahsım olarak doğup büyüdüğüm ve yaşadığım ilçeme daha da verimli olmak, daha fazla hizmet etmek düşüncesiyle Arapgir Belediye Başkanlığı için aday adayı olmaya karar verdim. Bu kararı verirken önce ailemle, aile büyüklerimle, sonra da ilçe halkının büyük bir kesimiyle, dostlarımla, gurbetteki işadamlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle istişarelerde bulundum. Zamanı geldi diyerek bu kutsal göreve talip oldum. Görev verildiğinde yöremizde “Merkez” konumundaki Arapgir’in daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir ilçe olarak anılması, sorunlarından arınmış göç veren değil göç alan bir ilçe olması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Takdir Arapgir halkınındır.”

Ak Parti Arapgir İlçe Başkanı Kamil İnbaşı müracaat dosyasını teslim alırken Kâmuran Sezer’in belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunun hayırlı olmasını dileyerek, "Rabbim hem kendisi için hem de ilçemiz için hayırlı uğurlu eylesin” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.