ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvan'da Yine Kızıldaş Rüzgarı Esiyor

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş CHP'den yeniden aday adayı müracaatını yaptıktan sonra Arguvanlılara hitap etti. Kızıldaş "Bir dönem daha birlikte Arguvan'a hizmet edeceğiz" dedi. 

25 Kasım 2023 06:24
Arguvan'da Yine Kızıldaş Rüzgarı Esiyor

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, 2024 Yerel Seçimleri kapsamında CHP Arguvan İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvuru dosyasını teslim ettikten sonra, adeta mitinge dönüşen açıklama programında coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Kızıldaş "Kıymetli hemşehrilerimiz 7'den 70'e kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla her zaman olduğu gibi yine yanımızda oldular. Bizler Arguvan Sevdalısıyız, bugüne kadar Arguvan'ımıza hizmet ettik,devam eden proje ve çalışmalarımızla da ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün yanımızda olan herkese, yanımızda olamayıp, gerek sosyal medya mesajlarıyla gerekse arayarak desteklerini sunan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Arguvan'ı yaşanabilir bir ilçe haline getirdik. Arguvanlı dostlarımız bir dönem daha benden Başkan adayı olmamı istediler. İşte birlikte buradayız, daha güçlü bir Arguvan için birlikte çalışacağız. Arguvan'da birliğimizi ve beraberliğimizi kimse bozamaz" dedi. 

Coşkulu bir kalabalığa hitap eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'a Arguvan genelinde bir halk desteği bulunuyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.