ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MASKİ: İçme Suyunda Sıkıntı Yok

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 23 Kasım 2023 Perşembe akşamı Malatya’da meydana gelen 5.2 ve 4.7’lik depremlerin ardından şehrin içme suyu ihtiyacını karşılayan Gündüzbey Kaptaj Tesisi içme suyu ana kaynağında kısmi bulanıklığın oluştuğunu ancak birkaç saat sonra suyun normal değerlere döndüğünü açıkladı. 

25 Kasım 2023 02:31
MASKİ: İçme Suyunda Sıkıntı Yok

Yapılan açıklamada; Gündüzbey Kaptaj Tesisi içme suyu ana kaynağında numune alındığı ve yapılan analiz sonucunda içme suyunda bir sıkıntının olmadığı belirtildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

Çok kıymetli hemşehrilerimiz;

23 Kasım 2023 tarihinde ilimizde meydana gelen 5.2 ve 4.7’lik depremlerin ardından şehrimizin içme suyu ihtiyacını karşılayan Gündüzbey Kaptaj Tesisi içme suyu ana kaynağında ilk etapta kısmi bulanıklık oluşmuştur. Ancak; geçen zaman içinde ana kaynakta bulanıklık tamamen yok olmuştur. Ana kaynakta alınan numune Genel Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini yürüten Çevre Laboratuvarı’nda incelenmiştir. Yapılan inceleme neticesinde içme suyumuz normal değerlerine geri dönmüştür. An itibari ile içme suyumuzda herhangi bir sıkıntı yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.