ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Topçu: Yazıhan’ı Yaşanabilir bir İlçe Yapacağız

AK Partiden Yazıhan Belediye Başkanlığına aday adayı olan Ziraat Mühendisi Eren Topçu “Yazıhan ilçesini yaşanabilir bir ilçe yapmak için yola çıktık” dedi. 

23 Kasım 2023 09:20
Topçu: Yazıhan’ı Yaşanabilir bir İlçe Yapacağız

Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile Yenimalatya Gazetelerini ziyaret eden Ziraat Mühendisi Eren Topçu AK Parti’den Yazıhan İlçe Belediye Başkan aday adayı olduğunu belirterek “AK Parti Yazıhan teşkilatına başvurumuzu yaptık, şimdi basın kuruluşlarımızı ziyarete geldik. Yazıhan’ın Buzluk köyünden olup Ziraat Mühendisi olarak çalışmaktayım. Geçen dönemde aday olmuştum ancak nasip olmadı. Yazıhan sorunları büyük olan bir ilçemiz. İlçemiz Yazıhan’ın sorunlarına kalıcı çözümler üretmek ve Malatya’nın parlayan yıldızı yapmak için arkadaşlarımızla yola çıktık. Büyükşehir belediyemiz, il ve ilçe teşkilatımız ve milletvekillerimiz ile uyumlu çalışarak ve vatandaşlarımızın inancıyla belirlediğimiz hedeflere ulaşmak İçin, 7 gün 24 saat çalışma prensibi ile ilçemize hizmet etme gayreti ve çabası içerisinde olacağım” dedi.

“Günümüz yerel yönetimlerde hakim olan katılımcı ve şeffaf yönetim biçimi tüm kararlarımızda temel ilkemiz olacaktır” diyen Topçu “Bu ilkeler ışığında alt yapıdan üst yapıya, eğitimden kültüre, sosyal belediyecilik uygulamasından e-belediyeciliğe kadar her alanda hizmetler geliştireceğiz. AK Partimizin yetkili kurulları aday adayları arasında yapacakları değerlendirme sonucunda şahsımı bu göreve layık gördükleri taktirde onların bu güvenine layık olacağımı ve Yazıhan için en iyi hizmetleri ekibim ile beraber üreteceğime inancım tamdır. Tabi bunun yanında basınımızın da desteğini yanımıza alarak projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

MGC Başkanı Vahap Güner’de Yazıhan’dan gençlerin siyasete soyunmasının önemli bir gelişme olduğunu belirterek “Partilerimiz gençlerin önünü açtıkları takdirde çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Eren kardeşimize de çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.