ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Selim Pilten Yeşilyurt Başkan Aday Adayı Oldu

Yeşilyurt Belediye Başkanlığına aday adayı olan Selim Pilten Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

21 Kasım 2023 08:35
Selim Pilten Yeşilyurt Başkan Aday Adayı Oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili olan Selim Pilten yerel seçimlerde Yeşilyurt Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Adaylık başvurusunun ardından Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten, “Büyükşehir Belediyesinden edindiğimiz tecrübe ile Yeşilyurt Belediye Başkanlığına aday dayı oldum. Depremlerde büyük bir yıkım yaşayan Yeşilyurt’u yeniden ayağa kaldırmak amacıyla hazırlayacağımız başta kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere barınma sorununu ivedilikle çözmek olacak. Yıkılan binaları kentsel dönüşümle depreme dirençli binalar olarak yeniden yapacağız. Kültür ve sanatın yanı sıra spora da gereken desteği vererek Yeşilyurt’u spor kenti haline getirmek istiyoruz. Seçimlere ekibimizle ve projelerimizle gireceğiz. BU gün basınımızı ziyaret etmeye geldik, gerçekten zor durumda olan basın kuruluşlarımızın daha iyi koşullarda hizmet vermesi için çalışacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MGC Başkanı Vahap Güner, Malatya Büyükşehir ve Yeni Malatyasporda yöneticilik yapan Selim Pilten’e başarılar dileyerek “Adaylığınız hayırlı olsun başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.