ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Depremzede 287 Çocuğa Bisiklet Hediye Edildi

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklara destek olmak ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla 600 adet bisiklet depremzede çocuklara hediye edildi. 

21 Kasım 2023 22:28
Depremzede 287 Çocuğa Bisiklet Hediye Edildi

Antalya’da “Pedallar iyilik için dönecek mottosuyla” düzenlenmiş olan organizasyondan elde edilen gelirle alınan bisikletlerden 287 adedi Vali Ersin Yazıcı ve Antalya hayırsever iş insanı Haydar Barut tarafından Battalgazi Acıbadem Konteyner kentte çocuklara dağıtıldı.

Vali Ersin Yazıcı “Çocukların mutluluğu her şeye değer, çocuklarımıza bir nebzede olsa mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize. Çocuklarımızın yüzünün gülümsemesi bize ümit veriyor. Onları geleceğe güzel bir şekilde hazırlayabilmemiz için moral ve motivasyonunu yüksek tutmamız gerekiyor. Bu vesileyle çocuklara elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.” dedi.

Mutlulukları yüzlerine yansıyan çocuklar aldıkları bisikletlerle hatıra fotoğrafı çekildiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.