ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Akpınar'da 'Geçici İşyeri Konteynırları'nı Kaldırın Tebligatı

Akpınar civarında bulunan geçici işyerleri konteynırları yapılacak inşaat çalışmaları dolayısıyla kaldırılması için esnaflara tebligat yapıldı. Yapılan tebligatta esnafların konteynırları bir gün içerisinde kaldırmaları istendi. 

14 Kasım 2023 07:33
Akpınar'da 'Geçici İşyeri Konteynırları'nı Kaldırın Tebligatı

Malatya Sonsöz Gazetesi haberine göre, depremde yıkılmayan ancak Rezerv alan kapsamınd akalan Mısır Çarşısının boşaltılması için esnaflara tebligat yapıldı. Bu arada  Çevre Yolu Akpınar girişinde yol kenarında bulunan esnafların geçici işyer konteynırlarının kaldırılması içinde esnaflara tebligat yapıldı.

Malatya'da Zabıta tarafından yapılanntebligatlar esnafların tepkisine neden oldu. Esnaflar "madem kaldırılacaktı bu konteynırları bize neden verdiniz? Şimdi nasıl bir günde kaldırın dersiniz. Ayıptır, bu nasıl bir öngörüsüzlüktür. Deprem yemiş esnaflara bu yapılır mı?" diye dert yandılar. 

Öte yandan, rezerv alan ilan edilen ve Merkez Çarşının yapılması için Akpınar- Emeksiz Caddesi arasındaki tüm geçici işyerlerinin kaldırılması konusunda tebligatların yapıldığı belirtiliyor.

AKPINAR BOŞALTILIYOR

Akpınar bölgesinde de  daha önce kurulan geçici koyneyner işyerlerinin kaldırılması için esnaflara tebligat yapıldı. Akpınar bölgesinin tamamen boşaltılacağı ve inşaat çalışmalarına hız verileceği belirtilirken esnaflar "bir gün nasıl kaldırabiliriz" diyerek kararı eleştirdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.