ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor'dan Vali Yazıcı'ya Ziyaret

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

14 Kasım 2023 01:20
Yeni Malatyaspor'dan Vali Yazıcı'ya Ziyaret

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ersin Yazıcı'yı mahakında ziyaret etti. Başkan Gevrek kulüp olarak yaptıkları çalışmaları anlatarak Yeni Malatyaspor'u yeni sezona hazırladıklarını ve Malatyalılarında kendilerine destek olmasını beklediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek "Hem Sayın Valimize hem de belediye başkanımızı ziyaret ettik. Önce Belediye başkanımıza ziyaret ettik,  hem Yeni Malatyaspor ile alakalı bilgiler verdik hem de yapacaklarımızla alakalı istişarelerden bulunduk. Büyükşehir belediye başkanımızla daha önce de görüşmüştük. Yeni Malatyaspor biliyorsunuz Bu Şehrin marka değeri. 6 şubatta yaşamış olduğumuz depremde 4 ilimiz çok ciddi yara aldı. Onlardan bir tanesi de Malatya. Tabii ki Malatya'nın ayağa kalkması lazım. Malatya'ya kalkarken Yeni Malatyaspor'u da ayağa kaldırmamız lazım. Belki de Malatya'nın hiç ihtiyacı olmadığı kadar Yeni Malatyaspor'a ihtiyacı var. Yani bu anlamda şehir ayağa kalkarken inşallah Yeni Malatyaspor'u da beraber ayağa kaldıracağız. Tabii bunu yaparken de hep beraber, birlikte hareket etmeliyiz. Malatya'ya destek olmak için biz kolları sıvadık. Ama tek başımıza yapacağımız bir iş değil. O anlamda Büyükşehir Belediye başkanımızı, Sayın Valimizi ziyaret ettik. Valimizin de bakışı çok önemli, biz hakikaten de memnun olduk. Kendi işi zaten biliyoruz çok zor, yani şehrimizin ciddi bir şekilde sıkıntıları var. Valimiz sahada ama Yeni Malatyaspor'un da marka değerinin olduğunu ve Şehire ne kattığını yapmış olduğumuz istişarede O da dile getirdi. Bunun için dediğim gibi Birlik beraberlik lazım. Hem Siyasette, hem belediyelerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, taraftarlarımızla, basınımızla birlikte hep beraber ayağa kaldıracağız. Şehrimizi ayağa kaldıracağız ve Yeni Malatyaspor'u ayağa kaldıracağız" dedi.

Vali Ersin Yazıcı Kulüp başkanı ve yöneticilere başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.