ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Elazığ ve Malatya'nın Efsane İsimleri Bir Araya Geldi

Elazığspor ve Malatyaspor efsaneleri, Manas Yayıncılığın ev sahipliğinde Elazığ’da buluştular. 

13 Kasım 2023 05:39
Elazığ ve Malatya'nın Efsane İsimleri Bir Araya Geldi

Elazığspor’un ilk şampiyonluğunda emekleri olan Kaptan Ömer Tokgöz, Golcü Hıdır Bilek, Ahmet Utkan ve malzemeci Aziz Taylan ile Malatyaspor camiasından efsane Amigo Yusuf Mor, Malatyaspor’un ilk kalecilerinden Naci Şavata ve Malatyaspor eski başkanlarından Gazeteci Kemal Deniz; Manas Yayıncılıkta bir araya geldiler.

Elazığ’dan Kültür, sanat ve spor camiasından seçkin isimlerin de yer aldığı söyleşide hatıralar tazelenirken, Elazığ Musiki konservatuvarı eski başkanı Naci Sönmez de udu ve sesiyle eserler seslendirdi.

Moderatörlüğünü Türkiye spor yazarları derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç’ın yaptığı söyleşide duygusal anlar da yaşanırken, Amigo Yusuf; Elazığspor’un bulunduğu duruma üzülüp, duygularına ve gözyaşlarına hâkim olamadı.

Kaptan Ömer Tokgöz, Hıdır Bilek, Naci Şavata, Ahmet Utkan ve Aziz Taylan’ın anıları, herkesi yıllar öncesine götürürken, oldukça da güldürdü:

Elazığspor-Malatyaspor efsaneleri buluşmasının son bölümünde Elazığ Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürü Mustafa Aksu, Malatya’dan gelen konuklara Elazığ Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları adına plaket ve hediye takdim ederken, katılımcılara ayrıca Kültürpark Türk mutfağında da yemek ikramında bulunuldu.

Elazığspor-Malatyaspor efsanelerinin buluşması programının tamamı, “Manas Şiir günleri”  öncülüğünde önümüzdeki günlerde kanal fırat ekranlarında yayınlanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.