ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Amigo Yusuf, Elazığspor İçin Ağladı

Malatyaspor'un efsane futbolcusu ve amigosu Yusuf Mor, Elazığ'da Elazığspor için hüngür hüngür ağlayarak "Bu takım bu duruma mı düşecekti?" diye gözyaşı döktü. 

13 Kasım 2023 06:37
Amigo Yusuf, Elazığspor İçin Ağladı

Fırat Tv Spor Müdürü ve TSYD Elazığ Temsilcisi Coşkun Kamaç, Malatya ve Elazığspor'un efsane isimlerini bir araya getiren toplantıya katılan Amigo Yusuf'un döktüğü gözyaşlarını yazdı. Spor adamı Coşkun Kamaç şunları yazdı:

"HEY GİDİ AMIGO YUSUF HEY !..

MALATYASPOR’UN İÇ SAHA MAÇLARINDA KENDİ TRİBÜNÜNDE, DEPLASMANDA OLDUĞUNDA İSE ELAZIĞ’A GELİR ELAZIĞSPOR’U DESTEKLERDİ BİZİM TRİBÜNDE…

BİR ELİNİ KALDIRIŞI VARDI Kİ; TRİBÜNLER AYAĞA KALKARDI. GERİYE DÜŞTÜĞÜMÜZDE BİLE UMUDUNU KAYBETMEZ, “BU MAÇI ALACAĞIZ” DİYE ELAZIĞSPOR TARAFTARINI DA UMUTLANDIRIRDI.

BUGÜN GÜZEL BİR SOHBETTE ELAZIĞSPOR VE MALATYASPOR EFSANELERİYLE BİR ARAYA GELDİK. YUSUF ABİ KONUŞMASINA BAŞLARKEN ELAZIĞSPOR’UN DÜŞTÜĞÜ DURUMA ÜZÜLÜP HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLARKEN, ÖMER TOKGÖZ’E HIDIR BİLEK’E VE AHMET UTKAN’A HİTABEN “SİZLER BU ELAZIĞSPOR’U ŞAMPİYON YAPTINIZ Kİ BU DURUMA MI DÜŞSÜN DİYE? NİYE BU DURUMA DÜŞMESİNE İZİN VERDİNİZ?” DİYEREK SİTEM ETTİ, HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI.

ÇOK GÜZEL ANILARI TAZELEDİK. BUGÜN 90 YAŞINDA… SAĞLIKLI ÖMÜR DİLİYORUM. SEN ÇOK YAŞA YUSUF MOR…NAM-I DİGER AMİGO YUSUF."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.