ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Girişim Gurubu Halka Açılıyor

Malatya’da önemli yatırımları bulunan Malatya Girişim Grubu halka açılmaya hazırlanıyor. Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, Malatya Park’ın aylık ziyaretçi sayısının bir milyon olduğunu belirterek yakın zamanda borsa da halka açılacaklarını söyledi. 

12 Kasım 2023 04:23
Malatya Girişim Gurubu Halka Açılıyor

2009 Yılında Malatya’da ilk AVM olarak açılan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 14. kuruluş yıl dönümü için tören düzenlendi. Törene MGG Ortakları ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da katıldı.

Yıldönümü töreninde konuşan Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, “Malatya’nın tek AVM’sine ziyaretçi sayısı aylık bir milyonu geçmiştir. Bu nedenle Avrupa’da en iyi AVM seçildik. Bundan 20 yıl önce 33 Malatyalı işadamının bir araya gelerek kurduğumuz Malatya Girişim Gurubu olarak istediğimiz projeleri hayata geçirdik. Allah nazardan korusun 20 yıldan beri ortaklarımızın hep hukukunu koruduk, onlara karşı adaletli davrandık. 6 Şubat’ta yaşanan deprem Malatya’ya büyük zararlar verdi. Şehrimizin yeniden ayağa kaldırılması adına el birliği yaparak çalışıyoruz. Depremlerde MGG yatırımları ayakta kalarak hizmet verdi. Şimdi daha güçlü olacağız ve Malatya’yı eskisinden daha güçlü bir şehir haline getireceğiz” dedi.

33 ORTAKTAN 33 BİN ORTAĞA

Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, 33 ortakla kurulan Malatya Girişim Grubu’nun yakın zamanda yanına 33 bin ortak daha eklemek için kolları sıvadıklarını belirterek “Çalışmalarımızı tamamladık, hazırlıklarımızı yaptık. Önümüzdeki günlerde Malatya Girişim Grubu’nu Malatya Gayri Menkul Yatırım Ortaklığı şekline dönüştüreceğiz. Bunun sonrasında ise borsa da halka arz edeceğiz. İsteyen tüm hemşerilerimiz veya Türkiye’nin diğer şehirlerinde yaşayan herkes Malatya Girişim Grubuna ortak olabilecek. İster bin lira ile ister 100 bin lira ile ortak olabilecek. Bundan sonra Malatya ve Türkiye’nin birçok değişik yerinde de yeni projeleri de hayata geçiriyoruz.  Bu hedef doğrultusunda Malatya Park’ın 14. Yaş gününü kutluyoruz. şeklinde konuştu.

Törene katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, deprem süresince Malatya Girişim Gurubunun önemli hizmetler verdiğini belirterek “Burada sadece AVM ile değil yanında bulunan otel, işyerleri ve konut projeleri ile de Malatya Girişim Grubu kentimizin ekonomik gelişimine de büyük destek vermiştir. Bu tesislerin kentimize kazandırılmasında emeği olan herkesi kutluyorum. Nice yaşlar diliyorum ” diye belirtti.

Malatya Girişim Grubu Ortakları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AVM mağaza çalışanları ile 14. yıl pastası kesildi. 

ŞAMPİYON ŞENER EROĞLU'NA ÖDÜL 

Malatya Park AVM'de faaliyet gösteren ve Erocup Türkiye global Fashıon progress GFP İTALYA NAPOLİDE 21-24 Ekimde düzenlenen 26 ülkenin yarıştığı yarışmada En iyi karografi en iyi sahne dalinda 1.'lik ödülü alan Şener Eroğlu'na MalatyaPark AVM 'de düzenlenen törenle plaket verildi. Şer Eroğlu'na PLaketi   Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan ve MALATYA PARK AVM Yönetim kurulu Başkanı Adnan BAŞDEMİR verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.