ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor Galibiyetini Kutluyor

TFF 3.Lİg 1. Gurupta mücadele eden Malatya Arguvanspor haftayı 3 puanla kapatmanın sevincini yaşıyor. 

13 Kasım 2023 04:41
Arguvanspor Galibiyetini Kutluyor

Sezona Okan Kopan'ın yönetiminde başlayan ancak istediği sonuçları almayınca Teknik direktörlüğe Cemal Koç'u getirerek yeniden toparlanan Malatya Arguvanspor kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Kırıkkalegücü Futbol Kulübünü 2-1 mağlup ederek 3 puan almasını bildi. 

Galibiyet Arguvan da büyük sevinç yaratırken Arguvan Beleidye Başkanı Mehmet Kızıldaş "İyi bir takımımız var, ama istediğimiz sonucu almakta zorlanıyorduk. Kırıkkalegücü karşısında gerek futbol olarak gerekse de sonuç olarak amacımıza ulaştık. İlerleyen haftalarda daha iyi bir ekip olacağız. Takımımıza güveniyoruz" dedi. 

Arguvanspor Teknik Direktörü Cemal Koç'da iyi mücadele ederek sonuca gittiklerini belirterek "Gelecek haftalarda bu başarıyı devam ettirmek için çalışacağız" dedi.

Arguvanspor'un galibiyeti tribünlerde de bayram havası estirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.