ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Atmalılar Kooperatifi Çapa Motoru Dağıttı

Arguvan ilçesinde faaliyet gösteren SS. Kömürlük, Kuruttaş, Güngören, Alhasuşağı, Çakmak, Gökağaç ve Çobandere Köyleri Tarımsal Kalkındırma Kooperatifi tarafından hazırlanan proje ile köylerin ihtiyaçlarını görmek üzere 10 adet çapa motoru Kooperatif üyelerine teslim edildi. 

10 Kasım 2023 00:28
Atmalılar Kooperatifi Çapa Motoru Dağıttı

SS. Kömürlük, Kuruttaş, Güngören, Alhasuşağı, Çakmak, Gökağaç ve Çobandere Köyleri Tarımsal Kalkındırma Kooperatifi olağan genel kurulunu Atmalılar İlköğretim Okulunda yaptı. Genel kuruldan sonra Atmalılar Kooperatifi tarafından hazırlanan proje ile alınan 10 çapa motorunu Atma köylerinde yaşayan Kooperatif ortaklarına teslim edildi. 


Atmalılar Kooperatifi ve Atmalılar Derneği Başkanı Mehmet Ali  Başıböyük çapa motorlarını tesliminde yaptığı konuşmada "Köy Koop Denizli Bölge Birliği, SS Denizli Bölgesi kalkındırma ve diğer tarımsal amaçlı Kooperatifler birliği Başkanı Mehmet Varol’un Malatya’ya gelerek İl tarım Müdürlüğünü ziyaret ettikten sonra il Tarım Müdürlüğünden şu an  aramızda bulunan Ahmet Altıparmak ile bizleri depremde dağıtım ve sosyal çalışmalarımızı sürdürdüğümüz çadırda ziyaret etmesiyle projeye başladık. Daha sonra Prof. Dr. Selahattin Kumlu, Eğitim koordinatörü Mehmet Varol, Ahmet Altıparmak ve Fatih Titrinli ile Atma Köylerini gezerek  bölgede yapılan çalışmaların sonucunda 15 Ağustos itibari hazırlanan proje kısa sürede gerçekleşti. 10 Adet Motor Atma köylerimizde ihtiyaç duyulan köylilerin işlerinde de kullanılacak. Bölgenin dağlık olması nedeniyle çapa motorlarına büyük ihtiyaç vardı. Bu ihtiyacı karşılıyoruz" dedi. 


Atma köylerini ihtiyaç duyulan Çapa motorlarına kavuşturan Malatya İl tarım kooperatiflerden sorumlu Ahmet Altıparmak’a, Fatih Titrinliye, Mehmet Varol’a, Prof. Dr. Selahattin Kumluya, İfakat Gürkan’a ve, Taral çapa motorları Malatya temsilcisi Ziraat Mühendisi Tamer Çalhan’a ve ekibine teşekkür eden Atmalılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Başıböyük "Atma köyleri olan Güngören, Kömürlük, Alhasuşağı, Gökağaç, ve Şotik köylerine dağıtımı yapılan çapa motorlarının kooperatif üyeleri ve köylülerin ortak kullanımı amaçlıyoruz" diye konuştu.
Daha sonra Çapa Motorları Köylerde bulunan kooperatif ortaklarına teslim edildi.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.