ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Almanya'da Malatya Fetiyeliler Gecesi

Almanya'da faaliyet gösteren Yazıhan ilçesine bağlı Fetiye köylülerinin kurduğu Malatya Fethiyeliler Derneği Almanya'da muhteşem bir gece düzenledi. 

10 Kasım 2023 03:12
Almanya'da Malatya Fetiyeliler Gecesi

Almanya'da kurulan ve başkanlığını Murat İlhan'ın yaptığı Malatya Fetiyeliler Derneği Ober-Ramsatadt'da düzenlediği geceya çok sayıda katılım oldu. Türkiye'den giden sanatçıların sahne aldığı Malatyalılar Gecesi konusunda konuşan Başkan Murat İlhan "Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Fethiye Derneğimizin 18. gecesi gerçekten unutulmaz bir geceydi. Coşkulu ve neşeli anlarla dolu geçtiği için çok mutlu olduk. Bu geceye katılan herkese ve emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sizlerin varlığı ve desteği sayesinde böyle güzel bir etkinlik gerçekleştirebildik. İyi ki varsınız ve umarız bir sonraki etkinliğimizde tekrar bir araya geliriz. Sizlerle yeni anılar biriktirmek için sabırsızlanıyoruz" dedi. 

Almanya'daki gecede #muhharemtemiz, Yusuf Güvercin, Abuseyf Kinik , Aydogan Bicakcioglu, Mahir Yiğitler, #nurcanselcuk, Derman BaharKılıçkaya, Grup Derman, #BizimTayfa sahne aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.