ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünde Görev Değişimi

İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne atanan Doç. Dr. Tuba Uçar, görevi Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu’dan devraldı. 

03 Kasım 2023 00:20
Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünde Görev Değişimi

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ndeki devir teslim törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek ile Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Enstitü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Canbolat ile Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Burçin Uyumlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Sağlam, Enstitü Sekreter Vekili Ümit Apak, akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek burada yaptığı açıklamada Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu’nun Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne önemli katkılar sunduğunu söyledi. Aydoğdu’ya emeklerinden dolayı teşekkür eden Baharçiçek “Akreditasyon sürecinde lisansüstü programlarda birtakım değişikler yapılmasında, enstitülerimizin yönetmelik çalışmalarında Nurettin Aydoğdu hocam çok aktif görev aldı. Hem enstitüye hem de üniversitemize çok emekleri oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da hocam tecrübeleriyle bize katkı vermeye devam edecek.” dedi.

Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu da görev süresi boyunca üniversite yönteminin kendisine her zaman destek verdiği söyledi. Aydoğdu, mesai arkadaşlarına teşekkür ederek görevi devralan Doç. Dr. Tuba Uçar’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Prof. Dr. İbrahim Türkmen ise görevleri bir bayrak yarışına benzeterek, emekleri için Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu’ya teşekkür etti.

Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu görevi devralan Doç. Dr. Tuba Uçar’a çiçek takdim ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

İNÜHABER MERKEZİ

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.