ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Nusret Öncü Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

 

01 Kasım 2023 08:57
Nusret Öncü Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Pütürge Belediye Başkan Aday Adayı Nusret Öncü, Malatya Gazeteciler Cemiyeti ile  Yeni Malatya  Gazetesi'ni  ziyaret ederek, Pütürge'nin halkının ve Malatyalıların desteğiyle belediye başkanlığı için aday adayı olduğunu ve çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Yeniden Refah Partisi'inden Pütürge Belediye Başkan Aday adayı olduğunu kaydeden Nusret Öncü, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yeni Malatya Gazetesi Sahibi Bektaş Karaduman ile görüşerek adaylığı ile ilgili çalışmaları anlattı.

YRP Pütürge Belediye Başkan aday adayı Nusret Öncü şunları söyledi:

"Yaklaşık kırk, kırk beş gündür Pütürge için İstanbul'da bir araya gelen Malatyalılar ve Pütürgeliler, bizleri bu yola koydular. Belediye başkanlığı için Yeniden Refah Partisi çatısı altında aday adaylığımızı açıkladık. Bir aydır sahada, köylerde, vatandaşlarımızın, halkımızın sorunlarını yerinde görerek, onların diliyle ve üslubuyla yazarak çizerek çalışıyoruz. İnşallah bizler orada aday olursak, orada başkan olursak, oranın insanlarıyla birlikte o bölgenin sorunlarını çözmeye çalışacağız. Bu, oy veren ya da vermeyen, yardım eden ya da etmeyen herkesin Pütürge'nin sorunlarını ele alarak gerek merkezi yönetimden, gerek devletin bütün orayla ilgili bütün yetkili kurumlarından gidip elimizi masaya vurarak onların sorunlarını anlatarak çözüm bulmaya çalışacağımız anlamına geliyor. Bu süreci en iyi şekilde yönlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Pütürge'nin dağınık coğrafyasının zorluğunu biliyoruz ve bu nedenle sahada olmanın önemini vurguluyoruz. Bu şehri inşa etmek için elimizden geleni yapacağız. Şehrimizin eski günlerine dönmesi için çaba harcayacağız. İnşallah, herkes bu süreçte sağduyulu davranır ve şehir için uğraşır, koltuklar ve makamlar için değil, şehrin hak ettiği şekilde inşa edilmesi için çalışır." 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifadeveden  MGC Başkanı Vahap Güner "Spor adamı Nusret Öncü'nün aday olarak çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.