ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Prof. Dr. Erkan Pehlivan Emekli Oldu

İnönü Üniversitesi, Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Pehlivan için emeklilik töreni düzenlendi. 

26 Ekim 2023 01:43
Prof. Dr. Erkan Pehlivan Emekli Oldu

Törene, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Beytur ve Tıp Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Fikret Genç “Erkan hocamızın ilk asistanı olarak, öz geçmişini okumak bana düşer” diyerek Prof. Dr. Erkan Pehlivan’ın öz geçmişini okudu. Ardından söz alan Prof. Dr. Erkan Pehlivan öz geçmişinden bahsetti ve “Ben esasında şanslı bir kişiyim. 48 yıl sonra emekli oluyorum. Emeği geçen hocalarıma teşekkür ederim.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Beytur ise 33 yıl İnönü Üniversitesine emek veren, birçok öğrenci ve öğretim üyesi yetiştiren Prof. Dr. Erkan Pehlivan’a hizmetleri için teşekkür etti ve emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar diledi.

Son olarak söz alan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise “Erkan hocama, ailesine uzun ve sağlıklı bir ömür, güzel bir yaşam diliyorum. Üniversitemize geldiği günden bugüne kadar yaptığı bütün çalışma ve hizmetler için, ilime ve bilime katkısı, idare ve idarecilikteki kuruma hizmeti ve katkısı için çok teşekkür ediyorum, yolu açık olsun.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Tören plaket ve çiçek takdimi ile son buldu.

Haber: Özlem Yıldızyeli

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.