ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ayas: CHP Yeşilyurt'ta Seçimlere Güçlü Adayla Girecek

CHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakkı Ayaz, yerel seçimlere hazırlandıklarını belirterek "Yeşilyurt ilçesinde seçimlere güçlü bir adayla girecektir" dedi. 

26 Ekim 2023 05:23
Ayas: CHP Yeşilyurt'ta Seçimlere Güçlü Adayla Girecek

Yeşilyurt CHP İlçe Başkanı Hakkı Ayaz ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Gazeteciler Cemiyetini Basın Konteynır Merkezinde ziyaret etti. Malatya'nın yönetilmesinin ortak akıl oluşturulmasının gerektiğini ve çözüm önerileri sunma niyatinde olduklarını kaydeden CHP Merkez İlçe Başkanı Hakkı Ayaz "Bugün buraya gelme amacımız Malatya basınıyla tanışmak onlarla sohbetler edip ortak akıl oluşturma anlamında neler yapabileceğimizi konuşmak, basın içinde bulunduğu sorunları onlarla paylaşıp, biz onlar için neler yapabiliriz? Onları görüşmek gelecek güzel günlere de onlarla birlikte adım atmak istiyoruz. Biz biliyor ve inanıyoruz ki basınsız herhangi bir şey yapamayız. Yani biz ancak basınla sorunlarımızı, dertlerimizi, halkla paylaşabilir, çözümler üretebiliriz. Onları da sorunların çözümüne katabiliriz” dedi.

"GÜÇLÜ ADAYLA SEÇİME GİRECEĞİZ"

CHP olarak Yeşilyurt ilçesinde güçlü bir adayla seçimlere girmek olduğunu kaydeden Ayaz "Yeşilyurt bölgesinde parti olarak araştırmalar yaptırıyoruz. Yeşilyurt'ta seçimi alacak bir adayla seçimlere gireceğiz. Bu konuda muhalefet partileriyle de görüşmeler yapıyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de ifade eden MGC Başkanı Vahap Güner, CHP'li yöneticilere teşekkür ederek "Basın konteynır alanında bizleri ziyaret etmenizden memnun olduk. Siyasi partiler demokrasimizin temel taşlarıdır. Bu nedenle yapacağınız çalışmalar önemlidir.Sizlere başarılar diliyoruz" diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.