ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Battalgazi'de Öğrencilere Eğitim Seti Verildi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilerle ‘Gençlerle Başbaşa’ projesi kapsamında eğitim seti desteğine devam ediyor. Başkan Güder, Atatürk Kız Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programda öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilere eğitim setlerini verdi. 

26 Ekim 2023 00:05
Battalgazi'de Öğrencilere Eğitim Seti Verildi

Battalgazi Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde hazırlanan programda Başkan Güder, okulun konferans salonunda gençlerle sohbet etti.

Setler Tüm 12. Sınıflara Verilecek

İlçede bulunan tüm 12.sınıf öğrencilerine verilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) eğitim setini alan öğrenciler Başkan Güder’e teşekkür etti. Gençlere hitap eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Filistin’de yaşanan vahşete tepki gösterdi. Başkan Güder, “Televizyonu her açtığımızda içimiz kan ağlıyor. Şu anda Filistin’de cesetler kokuyor. Evlatlarını, bebeklerini, eşlerini kaybedenler var. İnsanlar hangi eve bomba düşecek, hangimiz öleceğiz düşüncesiyle bekliyor. Bizim bu olaylardan Müslümanlar olarak ne kadar etkilendiğimizi sorgulamamız lazım. Müslüman güçlü olmak zorunda ve kendini yenilemesi gerekiyor.” dedi.

Başkan Güder: “Gençler Güçlü Olursa Ülkemiz Güçlenir”

Haksızlık karşısında susmayan güçlü bireylere ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Başkan Güder, “Bu bireyler sizler olacaksınız. Sizler bu bireyleri yetiştireceksiniz. Siz güçlü olursanız bizler de güçleniriz. Eğer sizler kaybederseniz sizden sonrakiler de kaybedecektir. Kaybetmeye tahammülümüz yok. Osmanlı nasıl yeryüzünde adaleti sağlamışsa Türkiye de bir gün haksızlıklara dur diyecek. O yüzden sizin sorumluluğunuz çok büyük. İHA’ları, SİHA’ları siz gençler yapıyorsunuz. Bir gün gelecek daha iyilerini insanlığı yok etmek için değil caydırıcı güç olarak insanlığı yaşatmak için yapacaksınız. Hepinizin yolu açık olsun.” diye konuştu.

Başbuğ: “Başkanımız İlçede Çığır Açtı”

Atatürk Anadolu Kız Lisesi Müdürü Mehmet Başbuğ da “Yaklaşık beş yıl boyunca Battalgazi Belediye Başkanımız ilçede çığır açtı. Bütün okullara gidiyor. Okullardaki 12’nci sınıf öğrencileriyle sohbet ediyor. Onların sorunlarını, ihtiyaçlarını dinliyor. Geleceğin teminatı sizlere hediyeler veriyor. Eğitime yapmış olduğu bu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Başkanımızla beraber çalışan personellere de teşekkür ediyorum. Kendilerine ne zaman ulaşsak yardımımıza koştular, ihtiyaçlarımızı giderdiler.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Güder, Okul Müdürü Mehmet Başbuğ’a tablo hediye ederken öğrencilere de eğitim seti hediyelerini verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.