ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

100.Yılında Malatya Basını Paneli

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “100.Yılında Malatya Basını” paneli düzenleniyor. 

18 Ekim 2023 05:45
100.Yılında Malatya Basını Paneli

Malatya’da ilk gazetenin yayınlandığı tarih olan 19 Ekim 2023 Perşembe günü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak “100.Yılında Malatya Basını” Paneli saat 10.00’da başlayacak.

Panelin 1. Oturumunu Prof.Dr. Abdulkadir Baharçiçek yönetecek. Oturumun konuşmacıları ise Araştırmacı Yazar Nezir Kızılkaya, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Malatya Televizyoncular ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın olacak.

Panelin 2. Oturumunu ise İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Yatkın yönetecek. Panelin konuşmacıları ise Yeni Malatya Gazetesinden Ebubekir Atilla, Sonsöz Gazetesinden Mücahit Özendi, Nethaber Gazetesinden Abdullah Ergin, Söz Gazetesinden Ferdi Durdu ve Busabah Gazetesinden Sinem Hatun Davut yer alacak.

Paneli İletişim Fakültesi öğrencileri ve vatandaşlarda izleyebilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.