ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sefa Özdemir MGC'ni Ziyaret Etti

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

18 Ekim 2023 07:25
Sefa Özdemir MGC'ni Ziyaret Etti

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Medya-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı, Basın İLan Kurumu Genel Kurul Üyesi ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

6 Şubat depremlerinden bu yana Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya il'lerini ziyaret ettiklerini kaydeden TGK Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir "Depremlerde 4 il'imiz çok kayıplar verdi ve maddi kayıpları çok büyük. Depremin ardından Medya-İş Sendikası Başkanımız Sezai Ballı ile birlikte Malatya'daydık. Devamlı olarak da bölgeyi geziyoruz. Malatya'da basın kuruluşları konteynırda faaliyetlerini sürdürüyor. Yıkımlar devam ettiğinden basının çilesi bir süre daha konteynırlarda devam edecek gibi görünüyor. Şuanda sıkıntıları, sorunları tespit edip Basın kuruluşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapacağız. TGK ve Medya-İş olarak üzerinde çalıştığımız projeler var" dedi.

MGC Başkanı Vahap Güner'de TGK ve Medya-İş Sendikasının bölgede olduğunu belirterek "Medya-İş Başkanımız Sezai Ballı'ya teşekkür ediyoruz. Depremin hemen ardından Malatya'ya geldi ve getirdikleri Çadırda Malatya Basını olarak 3 ay görev yaptık, Defalarca ekipleri gönderdi, karavan getirdi. BUnları unutmak mümkün değil. Sefa Başkanımızda defalarca yanımızda oldu, sorunlarımıza çare bulmaya çalıştı. Şimdi bir kez daha bizi ziyaret etmelerinden dolayı kendisine teşekkür ediyrouz" diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.