ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor İlk Galibiyetini Kutluyor

TFF.3.Lig 1. Gurupta mücadele eden ve gurubun şampiyonluk adaylarından Mardinspor'u 2-1 mağlup eden Arguvanspor galibiyetin sevincini yaşıyor. 

16 Ekim 2023 02:57
Arguvanspor İlk Galibiyetini Kutluyor

Pazar günü Arguvan'da Mardinspor'u devirmeyi başaran ve oynadığı futbolla da göz dolduran Arguvanspor'da moraller yerine geldi Kupa'da 3. Tura yükselen ligde de ilk galibiyetiniğ alarak puanını 5'e çıkaran Arguvanspor bundan sonra ligde tırmanışa geçmek istiyor.

Arguvan Belediye Başknaı Mehmet Kızldaş "Arguvan Stadımızda Mardin 1969 Spor Kulübü'nü konuk ettiğimiz maçta bizleri yanlız bırakmayan Arguvan Kaymakamımız Adem Karataş'a, TFF Malatya Bölge Müdürümüz Işılay Çalışkan'a, Prof. Dr. Gazi Gülbaş hocamıza ve desteklerini esirgemeyen kıymetli taraftarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımızı cani gönülden kutluyorum" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.