ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Valisi 3 Müdürü Toplantıya Almadı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, İl Koordinasyon Kurulu ve İl İdare Şube Başkanları toplantısına geç katılan 3 Müdürü toplantıya almayarak savunmalarını istedi. 

16 Ekim 2023 10:02
Malatya Valisi 3 Müdürü Toplantıya Almadı

Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen koordinasyon toplantısında konuşan Malatya Valisi Ersin Yazıcı, telefonunu sessize almayan ve toplantıya geç gelen daire Müdürlerini sert bir şekilde uyardı. Toplantı başladıktan sonra salona gelen 3 kurum Müdürünü toplantıya almayan Vali Yazıcı 3 Müdür hakkınd asoruşturma açtırarak savunmalarının alınacağını ifade etti. Vali Yazıcı şunları söyledi:

"Benim yaptığım toplantılara davet ettiğim kurum müdürü gelecektir, yerine adam göndermesi olmayacaktır. Sakın ola kimse böyle bir densizlik yapmasın. Yoksa gelen kişiye simitçi muamelesi yaparım, tatsızlık olur. Beyefendi, hanımefendi gelemiyorsa mazeretini bildirir. Toplantılarda telefonlar sessizde olacak telefon çaldımı benim ayarlarım bozuluyor. Toplantıya geç gelen 3 arkadaşı toplantıya almıyoruz ve savunmalarını isteyeceğiz."

2023 yılında uygulanan yatırımların genel değerlendirmesini yapacaklarını belirtti.

730 PROJE BEDELİNİN TOPLAMI 35 MİLYAR 500 MİLYON TL

Vali Yazıcı, ilde 2023 yılı yatırım programı kapsamında devam eden projeler hakkında açıklamalarda bulunarak, "Devam eden 730 proje bedelinin toplamı 35 milyar 500 milyon civarında. Parasal gerçekleşme oranı yüzde 64, fiziki gerçekleştirme oranımız 58, belediyelerde nakdi gerçekleşme oranı yüzde 69 seviyesindedir. Yatırımlarımız devam ediyor devam edecek daha büyük yatırımlar var ihtiyacımız var. Yeni yerleşim alanları oluşturduk onun yarattığı ihtiyaçlar olacak." dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.