ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ankara Malatyalılar Derneği Ödül Aldı

Ankara Malatyalılar Dernek Başkanı Battal Yıldız'a KAMUDER tarafından Yılın en başarılı sivil toplum Örgütü ödülü verildi 

16 Ekim 2023 22:25
Ankara Malatyalılar Derneği Ödül Aldı

Ankara'da düzenlenen Ödül Töreninde konuşan Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı (MADEB) Battal Yıldız yaptığı açıklamada "Bizler Ankara’da bulunan tüm Malatyalı dernekler (MADEF VE MADEB )ve işadamları olarak Birlikte hareket ederek büyük bir güç birliği oluşturduk. Bu güç birliği binlerce depremzedemize can suyu oldu. Depremin yaşadığı ilk günden İtibaren Ankara’daki tüm Malatyalılar el ele vererek Malatyalı ve hatta diğer illerdeki depremzedelere her konuda destek olduk Özellikle de öğrencilerimiz için çok sayıda burs olanağı  ve iş olanağı sağladık. Bundan sonraki süreçte de Malatya’nızın biran evvel ayağa kalkması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz " dedi. Başkan Battal Yıldız "Bu ödülü tüm derneklerimiz adına alıyorum diyerek Ödül veren Kamu-Der'e teşekkür etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.