ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor Kupa'da Üçüncü Tura Yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Serik Belediyespor'u penaltı atışlarıyla 5-3 yenen Malatya Arguvanspor üçüncü tura yükseldi. 

12 Ekim 2023 03:18
Arguvanspor Kupa'da Üçüncü Tura Yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası 2.turunda Antalya'da Serik Belediyespor ile karşılaşan Malatya Arguvanspor rakibini elemeyi başardı. Karşılaşmanın  90 dakikası karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Maçın uzatma devrelerinde gol olmayınca müsabaka 1-1 tamamlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Arguvanspor 4 penaltı atışını gole çevirirken, Serik Belediyespor ise sadece 2 penaltıyı gole çevirdi. Karşılaşma da Arguvanspor'un 5-3 galibiyetiyle sonuçlandı.

Bu sonuçla Arguvanspor Ziraat Türkşiye Kupasında üçüncü tura yükseldi.

YENİ MALATYASPOR'DAN ARGUVANSPOR'A ZİYARET

Serik Belediyespor ile oynanan maç sonrası Yeni Malatyaspor Kulübü taraftardan sorumlu yöneticisi Ender Kaya ve Ali Türkeli Arguvanspor'u ziyaret ederek yemek ikramında bulundular ve Arguvanspor'u başarısından dolayı tebrik ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.