ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

AK Parti Genel Merkez Yönetimini Belirledi

AK Parti Büyük kongresinde yeni yönetim belirlenirken, Yönetime Malatya'dan giren siyasetçi olmadı. Milletvekili adayı Vahit Atalan Yüksek Disiplin kurulunda görev aldı. AK Partili Öznur Çalık, gerçekleşen kongre sonrası MKYK üyeliği görevi için veda mesajı yayımladı. 

09 Ekim 2023 00:10
AK Parti Genel Merkez Yönetimini Belirledi

AK parti Büyük Kongresinde Malatyalı siyasetçiler Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık'a görev verilmesi beklenirken iki siyasetçide listede yer almadı. Merkez Disiplin kurulunda ise Vahit Atalan yer buldu. Görev verilmeyen Öznur Çalık ise bir veda mesajı yayınladı.

 "AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongremizin hayırlı olmasını diliyor; başta Parti Kurucumuz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız olmak üzere ,tüm parti kurucularımıza kuruluştan itibaren görev yapan tüm MKYK üyelerimize; genel merkezde görev yapan tüm birim başkanlarımıza ve üyelerine; teşkilat mensuplarımıza; dava arkadaşlarımıza; kısacası tüm AK Parti ailemize hizmetleri için canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bugünkü kongre ile birlikte yeni görev alan ve görevi devam eden MKYK üyelerimizi de tebrik ediyor; muvaffakiyetler diliyorum.

2002’den bu yana; omuz omuza, yan yana kutlu dava uğruna Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümekten büyük onur duyuyorum.

Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte uzun seneler bu kutlu davaya, bu aziz millete hizmet etme, bu asil milletin ve yaralı şehrim Malatya’mın hizmetkârı olma bahtiyarlığını bizlere nasip etti. 2002 yılındaki 1. Olağan Kongre’den itibaren 21 yıl kesintisiz MKYK üyeliği yaptım. Uzun yıllar, Halkla İlişkilerden ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılıkları yaptım. Bu nedenle AK Parti benim gerçek anlamda evim oldu.

Bugün dönüp baktığımda; kurulduğu andan itibaren karşı karşıya kaldığımız her türlü badirede, kapatma davalarında, darbe teşebbüslerinde bu çatı altında bizzat mücadele etmiş olmaktan; Türkiye’yi daha ileriye taşıyan çalışmaların içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin. AK Parti; dünya siyasetinde bir ekol, bir okuldur. Bu ekolde yetişmek ve bu okulda okumaktan, ustanın çırağı olmaktan çok büyük gurur duyuyorum.Biliyoruz ki; Görevler gelip geçici, davamız bâkidir.",AK Parti Genel Merkez Yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.