ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatyalılar İstanbul'da Bir Araya Geliyor

Malatya 12 - 15 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da yapılacak olan Geleneksel 6. İstanbul Malatya günlerine hazırlanıyor. MASTÖB ve MAKON tarafından dğüzenlenecek etkinliğe binlerce kişinin katılması bekleniyor. 

09 Ekim 2023 02:56
Malatyalılar İstanbul'da Bir Araya Geliyor

 Malatya Konfederasyonu (MAKOM) ve (MASTÖB) tarafından düzenlenecek etkinliğin son hazırlıkları görüşüldü. MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir; tüm dernek yöneticileriyle birlikte yaptığı toplantıda "Bu sabah tüm dernek, Federasyon ve Vakıf Başkanlarımız, basın mensuplarımız, sanatçılarımız, sunucularımız kısacası tüm dostlarımız ve paydaşlarımız ile bir araya geldik ve son hazırlıklarımızı yaptık" dedi.

MASTÖB Genel Başkanı Nazife Özdemir, konuşmasında "Biz Birlikte Malatyayız" sloganı İle 12-15 Ekim tarihlerinde Yenikapı'da düzenleyeceğimiz Malatya Tanıtım Günleri ile ilgili bir araya gelerek yaralarımızı nasıl hep birlikte sararız diyerek hep birlikte bir istişare tolantısı düzenledik.Etkinliğimizin sorunsuz ve eksiksiz tamamlanması için fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah bu etkinliğimizide sorunsuz bir şekilde tamamlayarak Malatyalılara yakışır bir şekilde anlımızın akıyla çıkarız. Bu vesile ile toplantıya katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Biz büyük bir aileyiz! Ortak paydamız sadece Malatya'dır. İnşallah 12-15 Ekim'de düzenleyeceğimiz 6. Geleneksel İstanbul Malatya günlerine tüm hemşehrilerimizi ve İstanbulluları bekliyoruz. Yenikapı'da görüşmek üzere!" diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.