ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Eski Malatya'nın Grup Yolları Asfaltlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından Battalgazi ilçesine bağlı Ağılyazı, Kuluşağı, Yarımcahan, mahallelerini kapsayan grup yolunda yol genişletme ve asfalt serim çalışmaları devam ediyor. 

27 Eylul 2023 22:07
Eski Malatya'nın Grup Yolları Asfaltlanıyor

6 Şubat depremlerinden sonra da Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerine yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Ağılyazı Mahallesi Muhtarı Yaşar Adak, “Battalgazi’de çok büyük hizmetler yapıldı” diye konuştu.
Adak yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallemizde yol çalışmaları yapılmaktadır. Yolumuz daha önce tek şeritliydi. Selahattin Gürkan Başkanımızın talimatıyla yolumuz yapıldı ve şu an çift şeritli oldu. Yaklaşık 25 kilometrelik bir yol yapıldı. Yolumuz çok güzel oldu” dedi. 
“BATTALGAZİ’DE ÇOK BÜYÜK HİZMETLER YAPILDI”
Büyükşehir Belediyesi tarafından Battalgazi’ye birçok hizmetin yapıldığını ifade eden Adak, “Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat depremlerinden sonra mahallemizde ve Battalgazi’de çok büyük hizmetler yapıldı. Su, ulaşım, altyapı, kanalizasyon gibi hizmetlerin olmadığı yerlerde bu süre içerisinde hizmetler tek tek yapıldı. Ayrıca deprem sonrasında Büyükşehir Belediyesine ait olan Yemek fabrikası, ekmek fabrikası ve sosyal tesislerinden ücretsiz olarak faydalandık. Ekmek, su, ulaşım ücretsizdi. Bu hizmetlerin sunulmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Mahallemizde yaptıkları çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
“GRUP YOLU ÇOK İŞLEK BİR YOL”
Yarımcahan Mahallesi Muhtarı Hasan Herdili ise yaptığı açıklamada, “6 Şubat’ta yaşanan büyük depremlere rağmen Büyükşehir Belediye Başkanımız  Selahattin Gürkan ve ekibi hız kesmeden çalışmalarına devam etmekte. Eski Malatya-Yarımcahan-Ağılyazı-Kuluşağı grup yolu çok işlek bir yol. Bu yol daha önce kenarları kırılmış ve tek şeride düşmüştü. Son 1 ayda yapılan çalışmalarda sıcak asfaltla yol genişletilmesi yapılıp, sonrasında ise sathi kaplama yapılarak ikinci kat asfaltı dökülmüştür. Yaşadığımız büyük depreme rağmen, Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve Büyükşehir Belediyesi personeli yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.  

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.