ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Tecde Esnafı Aşırı Hız Yapan Sürücülerden Dert Yandı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Tecde Esnafının Sorun ve Taleplerini Yerinde Dinledi. Esnaflar Valiye aşırı hız yapan sürücüleri şikayet ederek temizlikten dert yandılar. 

27 Eylul 2023 05:10
Tecde Esnafı Aşırı Hız Yapan Sürücülerden Dert Yandı

Vali Ersin Yazıcı, 26 Eylül 2023 Çarşamba günü Malatya'da iş yerleri yıkılan ve hasar gören esnaflar için İsmetpaşa Caddesi Tecde Yolu üzerinde kurulan Konteyner Çarşısını ziyaret etti.  Vali Yazıcı’ya ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Arif Çankal eşlik etti.
Esnaf ve vatandaşlar,  İlimizin Mülki İdare Amiri ile Emniyet Müdürünü iş yerlerinde görmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, ana cadde üzerinde hız ihlali yapan araçlar için kasis yapılması, internet alt yapısı ve temizlik işleri ile ilgili eksikliklerin giderilmesi konusunda da Vali Yazıcı’ya taleplerini ilettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.