ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Her ne kadar kamuoyunda ve bazı çevrelerde Adil Gevrek ile çok sıkı bir ilişkimiz olduğumuzu sansa da, tanışıklığımız, görüşmelerimiz oldukça sınırlı kalmıştır.
O nedenle Başkanla ilişkimiz yok denecek düzeydedir.
Ancak desteğimiz her zaman tam olmuştur.
2.Ligden başlayarak Süper Lige gelen ve sonrasında küme düşen Yeni Malatyaspor da Adil Başkanın yönetimlerine destek vermişizdir.
Kendi tecrübelerimizle yol gösterici olmaya da çalıştık.
Ama zor günlerinde bile yanında durduk.
Ta ki yönetimi bıraktığında da yine yanındaydık, göreve devam etmesini istemiştik ama istemeyenlerin girişimlerine fazla da direnmenin anlamı yoktu.
Buyurun bırakıyorum dediğinde de havalara zıplayanları da biliyoruz.
Çare olarak Ahmet Yaman’ın göreve getirilmesi görüldü, geldi de ama bir şey yapamayacağını o da gördü sonunda bırakmaya karar verdi ve gitti.
Yeni Malatyaspor’u bulunduğu borç durumundan kurtaracak, sorunlarını çözecek, takımı ayağa kaldıracak, projeler hazırlayacak, yaşadıklarından ders almış bir yönetime ihtiyaç vardı. 
O kişi de bizce Adil Gevrek’ti.
Göreve gelmesi gerekiyordu…
Kısmen şahsi hataları ve kimseye danışmadan aldığı kararlardan kaynaklansa da pandemi süreciyle gelen yayın gelirlerinin düşürülmesi ve döviz kurunun yükselmesiyle bir anda 250 milyon liralık borç yükünün altına kalan Yeni Malatyaspor’u ancak o kurtarabilirdi.
Bittik, olamaz, ödenemez denen borçlarla mücadele yerine yeni borçlarında eklenmesiyle Yeni Malatyaspor adeta sonu belli olmayan bir çıkmaza yönelmişti.
Yeni Malatyaspor sevdalısı Derebeyleri Serdar Kaplan ve Ender Kaya’nın taraftar duruşuyla, Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz’ın çabasıyla, Yeni Malatyaspor Kulüp Çalışanlarının da istekleri sonucunda Adil Gevrek Malatya’nın yolunu tutmuş oldu.
Bu kez Malatya’ya indiğinde yine engel olma girişimleri olduysa da karar verilmişti bile, kongreyi erteleme girişimi de olmayınca, kongre delegeleri Adil Gevrek’e “düşen yiğidi kaldırmak sana kalmıştır. 
Buyur Yeni Malatyaspor ile birlikte Malatya’nın ayağa kaldırılmasına sen de bir destek ver” diyerek göreve getirmiştir.
Şimdi sıra Adil Gevrek’tedir.
Malatya kamuoyu da fazla bir şey istememektedir.
Öncelikle şeffaf olun, Kararları danışarak alınız, Tüm kararlarınızı kamuoyu ile paylaşın, bilgilendirin, net olunuz, güven veriniz, umut veriniz o kadar. 
Yeni Malatyaspor’u kurtarın yeter.
İşte o zaman bu taraftar sizleri yere bile indirmez.
Bu arada Adil Gevrek’in listesinde yer alan yönetime giren isimlerin 100 Bin EURO (Yaklaşık 3’er milyon lira) vererek görev aldıklarını öğrenince daha da umutlandım. 
Bunu başaran Adil Başkan’ın kendi koyacağı destekle de işe iyi bir başlangıç yapacağı açıktır.
Bunun yanında TFF desteği, deprem bölgesinin ayağa kaldırılması gibi hazırlanacak projelerle Yeni Malatyaspor emin adımlarla mali sorunların üstesinden gelmesini bekliyoruz.
Yeni Malatyaspor işe iyi başlamıştır.
Sonu daha da iyi olacak…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.