ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Çocukluğumdan beri bazı garip olaylar yaşadım. Örnek

Babaannem ile aramızda telepatik bir güç vardı,onu ne zaman rüyamda görsem ertesi gün okuldan döndüğümde papuçlarını kapımızın önünde bulurdum.

Düşündüğüm bir insan ile kısa süre sonra karşılaşırdım

10 yıl kadar önce ölmüş teyzem Remziye Gül’ü  rüyamda gördüm ertesi gün muayenehaneme gelen ilk hastamın adı Remziye Gül dü

Ayancıkta rüyamda Tuncay’a İskelede aldığı bir bilete büyük bir ikramiye çıkacağını gördüm,gittim dükkanlarına söyledim,inanmadılar galiba ,Şeref satılmayan biletleri bankaya götürmek üzere olan bilet bayisinden bir bilet almış,ona 80 li yıllarda 250.000 tl ikramiye çıktı Ayancıktan taşınıp İstanbula yerleşti.

Canımı sıkan,bana kötülükleri bulaşan 3 lişiye

“Kendilerine,çocuklarına birşey olmasın,aletleri bozulsun,iki kamyonları birbirine çarpsın,araba ile iskeledeki elektrik direğine çıksın”

gibi beddua ettim aynen meydana gelince,daha kimseye beddua etmedim

SON OLAY DÜN oldu

TORUNUM AYZAY’A TAHSİS EDİLEN GSM TELEFON NUMARASI

6 YIL ÖNCE RAHMETLİ OLAN ANNEMİN NUMARASI ÇIKTI

Varın hesabını yapın kaç milyonda bir ihtimal

2016 yılında hakkın rahmetine kavuşan annemin 90 lı senelerden beri kullandığı benim adıma kayıtlı Son 2 numarası

58,

59,

60,

61,

62

olan telefonlardan son iki rakamı 60 olan telefon hattını iptal ettirmeden, 3 yıl kadar anı olarak sakladım.Sonra ANKARADA GSM şirketine hat iptali için gittiğimde çok az bir aidatla hattınızı tutmanızı sağlayabilirim,bu hattı uzun süre kullanmışsınız iptal etmeyelim,belki lazım olur dedilerse de iptal ettirdim.İptal eden görevli

“3 yıl kadar bu hattı tutarız,lazım olursa tekrar aktive edebilirsiniz”

de dedi.O günden sonra hat ihtiyacımız olmadı

Dün kızım torunum AYZA (GÜLOM)  için bir hat almak üzere ÖZDEREdeki GSM şubesine gitti.

O evden ayrılırken ben

“Annemin numarasını iptal etmeseydim Ayza kullanırdı”

diye hayıflanmaya başladım.

Kızım  gittiği GSM şubesindeki görevli ile konuşup bazı numaralar üzerinde tartıştıktan sonra benim telefonumun  son numarasının 2 üzerin numarayı almış bana telefon etti

“Baba sonu 60 olan telefon bize mi aitti, babaannemin telefonumuy du”

diye sordu evet dedim.Ayzaya aldığım numara bu diyerek baştan sona numarayı okudu.Şok oldum.Alınan Telefon numarası Annemin numarasııydı.

BİLGİ NOTU:

METAFİZİK NEDİR

Kısa ve öz olarak

METAFİZİK:Duyu organlarıyla algılanamayan ve fizik ötesi olarak tanımlanan olguları inceleyen bilim ve felsefe dalına metafizik denir.

Metafizik gerçekliğin temel doğasını, zihin ve madde arasındaki ilişkiyi, özü ve niteliği, olasılığı ve gerçekliği inceleyen felsefe dalıdır.

Beş duyu ile hissedilemeyen, fark edilemeyen kavranılamayan şeylerin bilgisi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.