ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Ülke genelinde kışın montu ve botu olmayan tek çocuk dahi bırakmayan garibanların babası Vahap Küçük’ün vefatından sonra Oğlu Vahap Küçük’te aynı geleneği büyük bir titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

Yaklaşık 2 yıl evvel yaşamış olduğu kalp rahatsızlığından dolayı hayatını kaybeden Doğanşehir Belediye Başkanı aynı zamanda LCW Onursal Başkanı Vahap Küçük’ün ardından Oğlu Vahap Küçük, adeta babası hayattaymış gibi hayır işlerine ara vermeden devam ediyor.  Rahmetli Vahap Küçük, her yıl ülke genelinde okullardan gelen talepler doğrultusunda maddi imkanları yetersiz olan çocuklara giyecek yardımında bulunur, kış mevsimi gelmeden ülke genelinde ayağında botu, sırtında montu atkısı beresi olmayan tek çocuk bırakmazdı. Bu iş öylesine planlı ve başarılı yürütülürdü ki ülkenin en önemli sosyal yardım hareketi desek abartmış olmayız. Vahap Amcamız sadece giyecek yardımında bulunmaz, yüzlerce aileye maddi yardımda bulunur, aş verir, iş verir onları koruyup kollardı. Bu yüzden ani vefatı yediden yetmişe herkesi derin üzüntüye boğmuştu.

Ancak İş İnsanı LCW Yönetim Kurulu Başkanı Rahmetli Babasıyla aynı adı taşıyan Oğlu Vahap Küçük’te, babasının koruyup kolladığı ailelere desteğe devam etti, çocuklara giyecek yardımına ara vermedi kısacası babası hayattaymış gibi insanları mağdur etmeden aynı çalışmalara devam etti. Elbette bu tür güzellikleri görünce gurur duyuyor, mutlu oluyor, hayırlı evladın geride bırakılabilecek en güzel miras olduğunu idrak ediyor. 

Türkiye’nin gurur duyduğu, her haneye girmeyi başarmış LCW bu süreçte aynı zamanda çocuk ürünlerinde fiyat artışlarını en düşük düzeyde tutma kararı alarak hayat pahalılığın üst düzeye çıktığı dönemde çocukların güzel giyinmesine de destek vererek bir kez daha taktir toplamayı başardı. Rahmetli Vahap Amcamızın geleneğini sürdürmeye devam ettiği için aynı zamanda toplumsal dayanışmaya önem verdiği için İş İnsanı Vahap Küçük’e ne kadar teşekkür etsek azdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43